100.000 geassembleerde en verpakte producten per maand

TODO

Sinds jaar en dag is het Ulamo’s beleid, voor zover het kan, samen te werken met een sociale partij. Om deze reden besteden zij de assemblage van eenvoudige producten uit.

“Zo lang ik me kan herinneren, werkt Ulamo al samen met Werkbaan Oost. Als zo’n samenwerking naar volle tevredenheid verloopt, hoef je niet te verkassen. Dat doen we dus ook niet. Wat wij vooral waarderen is de alertheid en betrouwbaarheid. Met alertheid doel ik op de spontane feedback die wij krijgen zodra medewerkers van Werkbaan Oost veronderstellen dat ’t iets anders kan waardoor de productie beter en sneller verloopt. Door zulke heldere terugkoppelingen zijn producten zelfs verbeterd!”

“Op de punten flexibiliteit, persoonlijk en snelheid, scoren ze een dikke 8!”

TODO

“Gemiddeld 1 keer per kwartaal ervaren we bij Werkbaan Oost “ons” productieproces. Tijdens zo’n contactmoment zijn de medewerkers altijd enthousiast, behulpzaam en in opperbest humeur. De trots en betrokkenheid zijn duidelijk voelbaar. Wij verlaten het pand altijd met een vette glimlach op ons gezicht.”

Metaalverwerker Ulamo is toonaangevend producent van metalen accessoires voor de verwarmingselementen zoals frontpanelen en gepatenteerde radiatorcovers of ombouwpakketten voor bestaande radiotoren. Met behulp van hun integrale kwaliteitsborgingssysteem levert Ulamo producten van hoogwaardige kwaliteit.

Rob Boertjes

Rob Boertjes

(Manager Operations)

Benieuwd hoe we u kunnen helpen????

We bekijken graag samen wat voor u de beste oplossing is.